Baked berry oats

Dit makkelijke receptje voor baked oats met kaneel en besjes is mega lekker! Perfect voor een snel ontbijtje!

1 banaan

150 gram havermout

175 ml havermelk

1 tl vanille extract

2 tl kaneel

2 tl honing of agavesiroop

1 tl bakpoeder

snufje zout

handje blauwe bessen

handje frambozen





Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenbakje lichtjes in met olie of boter. Blend de havermout in een blender tot een poeder. Prak de banaan in een bakje en voeg daar de havermout aan toe.

Voeg ook melk, bakpoeder, honing (of agavesiroop), kaneel en vanille extract toe. Mix dit allemaal goed door elkaar en giet het mengsel in een ovenbestendig bakje. Voeg een handje bessen toe en mix deze in het beslag. Zet de havermout ongeveer 15-20 minuten in de oven. Wanner het er mooi goudbruin uitziet kun je het eruit halen. Laat nog wel even vijf minuten afkoelen. Voeg hierna nog wat extra honing en besjes toe.