Best hummus ever

Tijdens een dinertje vorige week serveerde een vriendin deze hummus met pitabrood. De toppings maken het gerecht helemaal af. Ik moest het recept met jullie delen! Dit recept is voor twee personen en je hebt het binnen een kwartiertje op tafel gezet.

1 bakje hummus

1/2 komkommer

1/2 rode ui

50 gram witte kaas

handje cherrytomaatjes

4 pitabroodjes

1 el olijfolie







Begin met het scheppen van de hummus in een mooie schaal. Je kunt kant-en-klare hummus gebruiken, maar je kunt deze ook zelf maken. Hier vind je een recept voor zelfgemaakte hummus.


Bak de pitabroodjes af volgens de instructies op de verpakking. Snijd de cherrytomaatjes in vieren, de komkommer in plakjes en snipper een halve rode ui. Leg deze groente in de schaal met hummus. Brokkel het blok witte kaas over de groente heen en schenk een scheutje olijfolie hier overheen.


Maak de salade af met een beetje paprikapoeder, zwarte peper en grof zeezout. Haal de pitabroodjes uit de oven en serveer deze samen met de hummus. Eet smakelijk!