Blauwe bessentaartje

Het is bijna Pasen! Dit taartje met blauwe bessen en honing is super makkelijk te maken en heel erg lekker! Perfect om te delen met de hele familie.


1 rol bladerdeeg

250 ml Alpo whipping cream

100 gram blauwe bessen

2 el honing










Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak een kransje van het bladerdeeg door de randjes op te rollen. Dit hoeft natuurlijk niet perfect te zijn, maar zorg dat je randjes hoog genoeg zijn. Prik met een vork een aantal gaatjes in het deeg en bak het goudbruin in de oven.


Met een elektrische mixer klop je de vegan slagroom op. Voeg 1 el honing toe aan de slagroom en mix het totdat je een dikke room hebt.


Als het bladerdeeg goudbruin is haal je het uit de oven en laat je het helemaal afkoelen. Dit is belangrijk omdat anders de slagroom smelt en je geen mooi taartje krijgt. Als het bladerdeeg helemaal koel is schep je de room erop en maak je het af met blauwe bessen en 1 el honing.