Granola

Deze granola met noten is heerlijk en gezond. Het is helemaal vegan en je hebt het binnen 20 minuutjes gemaakt. Perfect voor iedere ochtend!

150 gram havermout handje paranoten

2 el pompoenpitten 4 el agavesiroop

1 el kaneel 4 el olie




Verwarm je oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je ovenplaat. Mix alle ingrediënten in een grote kom en roer goed door elkaar. Voor dit recept kun je elke soort olie gebruiken. Al is een neutrale olie zoals zonnebloem of kokos het beste. Als alles goed gemixt is kun je het op je bakplaat doen. Verspreid de granola goed over de hele plaat. Laat het ongeveer 10-15 minuten bakken en schep het halverwege even om zodat alle kanten mooi goudbruin worden. Serveer het met je favoriete plantaardige yoghurt en eet smakelijk! Je kunt de granola zeker een week bewaren. Dus je kunt ook het recept verdubbelen om op voorraad te hebben. Doe het in een grote pot en dek het goed af zodat je er later van kan genieten.