Groene bruschetta

Dit lekkere zomerse hapje is een twist op bruschetta. Helemaal groen en daarom leuk om te serveren tijdens een dinner party!

1/2 stokbrood

gele cherrytomaatjes

1/2 witte ui

1 el pijnboompitten

takje basilicum

2 el parmezaanse kaas

2 el verse pesto

2 el olijfolie







Snijd het stokbrood diagonaal in plakken en leg deze op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en doe dit 5-10 minuten in de oven totdat de broodjes goudbruin en knapperig zijn. Snipper de ui en snijd de cherrytomaatjes in kleine blokjes. Doe dit bij elkaar in een bakje en voeg olijfolie en peper toe. Zout is optioneel omdat de parmezaanse kaas die we later toevoegen al erg zout is. Smeer de pesto over de toastjes en voeg hier de tomatenmix aan toe. Maak het geheel af met nog een beetje extra pesto, pijnboompitten en parmezaanse kaas. Voeg een blaadje basilicum toe als finishing touch en je bent helemaal klaar.