Herfst salade

Deze salade zie ik als de ultieme herfstsalade. Er komt geen koken aan te pas, dus dit is echt super easy. Binnen vijf minuutjes heb je dit al op tafel gezet.

200 gram rucola Handje pecannoten

70 gram geitenkaas

4 vijgen

Handje cherrytomaatjes

3 el Olijfolie

2 el honing





Maak een bedje van rucola en leg daar de geitenkaas op. Ik heb de geitenkaas in plakjes gesneden van ongeveer een centimeter dik. 

Snijd de vijgen in vieren en de tomaatjes door de helft. Leg deze mooi op de salade en voeg een handje pecannoten toe voor een lekkere crunch. Ik heb een aantal eetbare bloemen in de salade gedaan, maar dit is natuurlijk helemaal optioneel. 


Voor de dressing mix je 3 el olijfolie en 2 el honing. Mix dit goed door elkaar met eventueel een el water en giet deze over de salade heen. Zo heb je binnen no time een lekkere herfstsalade. Eet smakelijk!