Los Angeles city guide

Deze city guide gaat over Los Angeles. Een enorme stad met ontelbaar veel lekkere restaurantjes. In deze blogpost wil ik een aantal onmisbare food experiences met jullie delen. Als je in LA bent zijn dit een aantal superleuke dingen om te doen.


Wat er niet mag ontbreken aan je bezoek aan Los Angeles is een lunch bij de Polo Lounge. The Beverly Hills hotel is een icoon in Los Angeles. Het is niet alleen een hotel, maar ook een soort museum. Het hotel heeft een rijke geschiedenis van Hollywood glamour. Je vindt er informatie over de geschiedenis van Los Angeles en foto's van alle beroemdheden die er hebben geslapen.


De Polo lounge is een restaurant in het hotel met echt die oude Hollywood vibes. Het heeft een prachtig terras aan de binnentuin en live pianomuziek. Ook heb je The Cabana Cafe, dit super schattige restaurantje zit aan het zwembad en heeft de signature roze met groene bankjes. Beneden in het hotel heb je de Fountain Coffee Room. Dit is een barretje/café in 50's stijl waar je lekker kan eten.

The Beverly Hills Hotel De Polo Lounge Bread Pudding


The Beverly Hills hotel heeft genoeg Vega opties te bieden. Er zijn zelfs veel gezonde opties op het menu te vinden. Zelf ging ik voor de huisgemaakte hummus met pita en groenten. Maar ze hebben ook salades, vega burgers, broodjes, sappen en smoothies.


Nog een onmisbare stop is Downtown Disney in Anaheim. Het is een dorpje naast het Magic Kingdom park. Je kan er gratis naartoe en hoeft dus geen entree te betalen. Hier vind je vaak live muziek, leuke restaurantjes en winkeltjes. Het is elke dag van zeven uur 's ochtends tot twee uur 's nachts open. Je kunt er ontbijten bij een bakkertje, lunchen en dineren bij een restaurant en 's avonds laat cocktails drinken in een bar. Ook kan je hier bowlen, naar de film en varen over het water. Het is dus niet alleen leuk voor kinderen. Ook voor volwassenen is dit een onmisbare stop als je naar LA gaat.

Downtown Disney


Ook mag je de Santa Monica Pier niet overslaan. Vlakbij Los Angeles ligt de Santa Monica pier die je wellicht kent uit films en series. Op de pier zitten een aantal diner-achtige restaurants. Ook kan je er lekkere smoothies of sapjes halen.

Santa Monica Boulevard


Als jij naar Los Angeles gaat en deze plekjes bezoekt of als je zelf nog leuke plekjes weet, laat me het dan weten via Instagram.