Weekmenu 1

Vandaag heb ik het allereerste Dinner Date Amsterdam Weekmenu voor jullie samengesteld. Het voordeel van weekmenu's is dat je niet meer hoeft na te denken wat je elke avond gaat eten. Aan het begin van de week doe je alle boodschappen voor de vijf heerlijke gerechten. Zo heb je de hele week geen zorgen meer over het avondeten.


Omdat je verschillende producten voor meerdere gerechten gebruikt is het ook nog eens low waste en budgetproof. Ik zou dus zeker aanraden om eens een keertje dit weekmenu te proberen! And if you do, eet smakelijk!

Maandag beginnen we met een lekkere lichte zoete aardappelsoep met kokosmelk. Het recept vind je hier.


Dinsdag hebben we lekkere sobanoedels met een licht pittige pindasaus. Hier kun je vinden hoe je dit maakt.

Woensdag eten we een lekkere couscoussalade met bloemkool, geitenkaas en tomaat. Het recept vind je hier.


Donderdag is het taco night. Met zoete aardappel, geitenkaas en een lekkere ananassalsa. Voor het recept kijk je hier.


Het laatste gerecht in dit weekmenu is deze mooie stir fry met vegetarische kip en ananas. Hier kun je het recept vinden.

Nu we alle recepten hebben kunnen we boodschappen gaan doen. Hieronder heb ik een lijstje gezet met alle ingrediënten die we nodig hebben voor de gerechten. Alle recepten zijn gebaseerd op ongeveer twee personen. Wanneer je dit weekmenu voor meer dan twee personen gebruikt kun je dus gemakkelijk de boodschappen aanpassen naar de gewenste hoeveelheid.

Natuurlijk zijn er ook een aantal items die je altijd in de voorraadkast hebt liggen. Hieronder heb ik een lijstje gezet met al deze producten. Als je een van deze producten niet in huis hebt kun je deze bij het boodschappenlijstje hierboven zetten.

Dit was het eerste weekmenu. If you give it a try, let me know what you think! Dit can via het contactformulier of via Instagram. Een hele fijne week gewenst!